dilluns, 23 de juliol del 2012

La Mani del 19 Retallada a la Premsa local


El dia 19 varem tornar a sortir al carrer. Un cop més els mitjans de comunicació mass media de Lleida varen oferir una informació parcial, incomplerta. Un nombre important de persones van expressar la seva protesta, desmarcant-se clarament de les estructures, diguem oficials, oficialistes, derivacions del sistema que cada vegada estreta més la seva corda al voltant del coll de els/les ciutadans/es.

La realitat és més àmplia del que veiem mitjançant els òrgans de comunicació “standars”. El que ami magrada definir com “laltre costat” cada dia es més i més evident. No ho podran ocultar in eternun.

Ara –com ja fa un parell danys- cal recuperar el concepte, lessència  de la Vaga General, com element del inici del canvi. La Vaga General no és un punt i final, si no el començament del canvi del sistema. De la seva substitució. Una substitució, un canvi que a la força ha de ser revolucionari. No faci por lexpressió. Si no hi ha canvi revolucionari, daquí a no gaire tornarem a les mateixes, però pitjor.

PETIT VIDEO DE LA MANI - Clicar aqui

Noticia del diari SEGRE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada